direct contact bekijk projecten

De vernieuwde SB Rupsmaaier

Na een periode van ontwikkeling en herontwerp presenteren wij met gepaste trots de vernieuwde SB rupsmaaimachine. Een machine die bij de vaste klant bekend voor zal komen, maar dan wel met een nieuw en moderner hart, verbeterde prestaties en meer comfort voor de machinist. 

Het motorvermogen is geupgrade en de nieuwe motor  voldoet aan de huidige emissienormen. Door enige aanpassingen in de aandrijflijn kunnen we nu maaien op een lager toerental wat zowel slijtage, uitstoot als ergonomie van de machinist ten goede komt. 

Wederom voorzien van botsbeveiliging, bodemvolging en hefontlasting. 

Voor de machinist is er verbeterd zicht met meer verlichting, meer ruitenwissers,  een volledig elektrisch verstelbare stoel, een verstelbaar stuur, een betere audioinstallatie en alle bediening binnen handbereik en afleesbaar op het scherm. 

Daarnaast is de machine voorzien van een canbus besturing met op alle hydraulische systemen diverse drukbeveiligingingen en tankniveau bewaking. Hiermee kunnen wij de machine nog beter besturen, aanpassen en controleren om storingen zoveel mogelijk te ondervangen. 

Nog betrouwbaarder, nog meer capaciteit en toch uitgeruster uitstappen aan het einde van de dag. 

Al met al staan we weer voor u  klaar voor de toekomst. 

Meer weten over De Vries?
volg ons op:
Facebook
Youtube
LinkedIn